Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Petcu Construct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Container organizare de santier
Brand
Container
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma PETCU CONSTRUCT vinde la preturi promotionale containere metalice modulare imbracate in panouri sandwich cu grosime de 50 mm, utilizabile pentru organizarea de santier sau pentru structuri provizorii tip birouri.
containere nemontate suprapuse

Containerele vin deja utilate (instalatie electrica - prize si iluminare, calorifer electric de 2000W, usa si fereastra din aluminiu cu geam termopan protejate antiefractie cu bare sudate, scurgeri pluviale, priza de alimentare curent electric), necesitand doar un montaj facil si racordul la utilitati.

Sistemul prefabricat de containere a fost proiectat special pentru acoperirea suprafetelor mari folosind module de 2.5m latime. Deschiderile maxime sunt de 12m.

In cazul in care doriti spatii mai mari decat va ofera un singur modul, se pot "uni" doua sau mai multe containere. Economisiti astfel peretii intermediari care nu mai sunt necesari in cazul unei astfel de extinderi.

Extinderea este permisa si pe verticala (unul peste altul), rezultand astfel etaje superioare cu functiuni independente de suprafata de baza.

Modularitatea poate consta si in faptul ca fereastra si usa se pot monta, dupa dorinta Dumneavoastra, pe orice latura a containerului.

Va putem furniza la comanda si module in functie de necesitatile Dumneavoastra, cu toate utilarile si accesoriile cerute. (Singura limitare este, repetam, deschiderea de pana la 12m.)

Proiectarea si transportul modulelor este in sarcina noastra. La cerere putem asigura si montajul cu echipele noastre.

Din Gura in Gura